Harteraad
Harteraad Nieuws - 28 oktober 2021

Grip op je gezondheid 

Als je het beste uit je leven wilt halen, is het belangrijk dat je zelf regie kan voeren op je gezondheid. Zeker nu. Soms moet je weer een nieuw evenwicht zien te vinden in je leven. Maar hoe doe je dat, hoe pak je dat aan? In ons nieuwste magazine geven wij je tips&trucs. Ook lees je hoe andere mensen met een hart- of vaataandoening weer grip op hun gezondheid kregen. Download hier het gratis magazine.

Deel jouw ervaring en verbeter de zorg!

Wij horen regelmatig dat mensen nog steeds wachten op een uitgestelde operatie of dat de reguliere controles op een andere manier plaatsvinden. Wil jij jouw ervaringen in de zorg delen? Doe mee met het Harteraad panel en vul een aantal keer per jaar een online vragenlijst in. Het invullen duurt slechts enkele minuten. Neem hier deel aan het panel.

Harteraad verwelkomt nieuwe voorzitter

Onlangs heeft de ledenraad van Harteraad een nieuwe bestuursvoorzitter benoemd: Gerdy Schippers. Schippers vindt het van cruciaal belang om mensen met hart- en vaataandoening zo breed en divers mogelijk te ondersteunen. Lees er meer over op de website.

Patiënten adviseren één landelijk overkoepelend Centrum Aangeboren Hartafwijkingen Nederland

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft vier patiëntorganisaties en gezondheidsfondsen gevraagd om advies hoe de zorg voor patiënten met een aangeboren hartafwijking in te richten. Als belangrijke bijdrage komt daar nu ook het belang van patiënten perspectief naar voren. Lees meer op onze website.

Door meditatie blijf ik rustig

Oud-topsporter Henk heeft al 20 jaar last van boezemfibrilleren. Hoe pakte hij zijn leven weer op toen hij hoorde dat hij boezemfibrilleren had? En wist je dat je je preventief kan laten onderzoeken op boezemfibrilleren? Lees zijn ervaringsverhaal op onze website.

Jouw mening telt!

‘Bewegen is gezond’ hoor je vaak zeggen. Maar hoe doe je dat als je hartfalen hebt? Met deze vragenlijst wil Harteraad onderzoeken wat jou zou helpen om meer te gaan bewegen, én om dat ook vol te blijven houden. Met de antwoorden maakt Harteraad plannen om mensen met hartfalen beter te ondersteunen bij het bewegen. Help ook mee!

 

088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren