Harteraad
Harteraad nieuwsbrief 22 juni 2020

Emoties bij een hart- of vaataandoening

Ruim éénderde van mensen met hart- en vaataandoening heeft last van verminderd mentaal welbevinden in coronatijd. Dat blijkt uit onderzoek door het Leids Universitair Medisch Centrum en Harteraad. Daarom besteedt Harteraad de komende periode aandacht aan de emoties die komen kijken bij een hart- of vaataandoening.

'Ik richt mij op dingen waar ik blij van word'

Een hart- of vaataandoening grijpt diep in, zowel lichamelijk als emotioneel. Hoe richt je je leven opnieuw in? Paula worstelde hier jarenlang mee, maar hervond zichzelf. Hoe kreeg ze dat voor elkaar? Lees hier Paula's verhaal.

Gratis magazine ‘Emoties en een hart- en vaataandoening’

Wil je meer informatie over emoties en een hart- en vaataandoening? Download het magazine met betrouwbare informatie, ervaringsverhalen en praktische tips.

Heb je vragen of wil je iets delen?

Heb je vragen over het leven met een hart- en vaataandoening? Heb je vragen over de maatregelen rond corona? Of wil je je ervaring delen met iemand die je begrijpt? Er zitten Harteraadgevers voor je klaar bij de Harteraadlijn. Je kunt de Harteraadlijn bellen op tel. 088 1111 661.

Actuele informatie over corona

Het corona virus houdt ons nog steeds in zijn greep. Ook nu er versoepelingen optreden, zien we weer andere uitdagingen. Denk aan het reizen in het openbaar vervoer, of het moeten reserveren voor een museumbezoek. In het Dossier corona houden we je op de hoogte.

Nieuwe donorwet vanaf 1 juli

Op 1 juli wordt de nieuwe donorwet ingevoerd. Harteraad vindt het belangrijk dat mensen bewust een keuze maken en die vastleggen in het donorregister. Wij spraken ons hierover uit in Hart van Nederland, bekijk hier het filmpje.

088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

   
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren