Harteraad
Harteraad nieuws

Je hebt hartfalen ... en dan?

Je krijgt te horen dat je hartfalen hebt. Veel informatie komt op je af en dat roept meestal veel vragen op, maar aan wie stel je deze vragen? Vaak is een consult met een cardioloog (of een andere arts) kort. En bij veel mensen met hartfalen komen de vragen pas achteraf. In een handig overzicht op onze website geven we daarom antwoord op veel vragen en we vertellen je meer over wat je zelf kunt doen en wat je kunt verwachten van onderzoek, behandeling en de zorg.

Lees meer over hartfalen op onze Harteraad website
Word een Harteraad Panellid en deel jouw mening over de zorg

Vind jij dat de zorg in Nederland beter kan? En wil jij vanuit je persoonlijke ervaring daar graag je mening over geven? Word dan een Harteraad panellid. Ongeveer 1 keer per maand ontvang je van ons een digitale vragenlijst. Het invullen kost je maar een paar minuten, maar met deze input kunnen we grote verbeteringen maken in de zorg rondom hart- en vaataandoeningen.

Meld je nu aan als Harteraad panellid
Wederom minder hartoperaties dan voor de coronapandemie

Het aantal hartoperaties dat in Nederland heeft plaatsgevonden is in 2021 wederom gedaald, namelijk naar 12.495 hartoperaties, een daling van meer dan 15% t.o.v. het gebruikelijke jaarlijkse aantal van ongeveer 14.500. Begin 2022 is nog geen herstel zichtbaar. Cardiologen en cardiothoracaal chirurgen maken zich grote zorgen en vragen om prioriteit binnen de inhaalzorg. Ook Harteraad ontvangt verontrustende meldingen van patiƫnten die tot vijf maanden moeten wachten op een openhartoperatie. Wacht jij ook te lang? Meld dit dan ook bij Harteraad

Lees het volledige nieuwsbericht: wederom minder hartoperaties
088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren