Harteraad
Harteraad campagne Blijf bewegen!

Kom je net uit het ziekenhuis? Of heb je al langer een hart- of vaataandoening? Dan is bewegen belangrijk. Regelmatig bewegen vermindert de kans op hart- en vaatproblemen en verbetert je conditie. Het kan zelfs een nieuw incident voorkomen. Daarom zet Harteraad zich in om meer aandacht te vragen voor het belang van bewegen. De komende maand kom je onze campagne 'Blijf bewegen' online tegen en in verschillende magazines. Benieuwd? Hieronder krijg je alvast een voorproefje.

Alles over hartrevalidatie

Hartrevalidatie is voor alle mensen die behandeld zijn aan het hart. Je werkt aan je conditie, krijgt tips voor een gezonde leefstijl en je leert weer vertrouwen in je lichaam te krijgen. Er is aandacht voor het omgaan met stress en weer aan het werk gaan. Lees er hier alles over en bekijk het filmpje waarin Felix vertelt hoe hartrevalidatie hem geholpen heeft.

Lees verder
Alles over bewegen

Dagelijks bewegen of sporten is goed voor iedereen. Maar hoe begin je? Wat mag je wel en niet doen? Waar kan je veilig bewegen? En hoe houd je vol?

Lees verder
Gratis beweegspecial

Speciaal voor deze campagne ontwikkelden wij een beweegspecial waar je álles vindt over bewegen. Je leest verhalen van anderen met een hart- of vaataandoening, die op hun manier weer aan het bewegen zijn gegaan.

Download hier de gratis beweegspecial

Na de oproep tot Beweegmaatje in de vorige nieuwsbrief, meldden zich al 12 vrijwilligers aan! Wil jij ook mensen helpen om weer te gaan bewegen? Vind je het leuk om mensen mee te nemen naar jouw sportactiviteit? Meld je dan aan!

Bellen met de Harteraad Lijn

Heb je vragen over het leven met een hart- en vaataandoening? Maak je je zorgen? Of wil je je ervaring delen met iemand die je begrijpt? Voor jouw vragen zitten er Harteraadgevers voor je klaar bij de Harteraad Lijn. Harteraadgevers zijn mensen net als jij, die ook behandeld zijn aan een hart- of vaataandoening.

Lees verder
088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

   
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren