Oproep: laat reguliere zorg doorgaan
Harteraad
Harteraad nieuwsbrief 29 september 2020

Nederlandse Federatie van Kankerpatiƫntenorganisaties en Harteraad roepen op de reguliere zorg door te laten gaan

Nu het aantal coronapatiĆ«nten in snel tempo stijgt en de eerste ziekenhuizen zijn gestart met afschaling van de reguliere zorg, moet er direct actie worden ondernomen om ervoor te zorgen dat de zorg voor mensen met levensbedreigende aandoeningen, zoals kanker en hart- en vaataandoeningen, door kan blijven gaan.  Harteraad zet in op zorg op afstand.

Wereld Hart Dag: aandacht voor hart- en vaataandoeningen

Vandaag, 29 september, is het Wereld Hart Dag. Ben je benieuwd wat de impact is van hart- en vaataandoeningen op het leven van mensen in deze onzekere tijd? In de special Cardiovasculaire Gezondheid vertelt Harteraad directeur Anke Vervoord over het belang van het uitwisselen van kennis, ontmoetingen en ervaringsverhalen en cardioloog Janneke Wittekoek vertelt meer over het meten van de bloeddruk en preventie.

VERHAAL: Telebegeleiding geeft vrijheid

Tijdens de coronacrisis blijkt telebegeleiding een oplossing die meer regie en vrijheid geeft. Paula: "Alle controles, behalve bloedprikken, zijn nu telefonisch. Omdat ik nergens heen durf, is dit voor mij veel rustiger." Welke mogelijkheden biedt telebegeleiding nog meer?

Bel de Harteraadlijn voor jouw vragen

Maak je je zorgen over de tweede coronagolf, heb je een vraag van medische aard, zoek je lotgenotencontact of gewoon een luisterend oor? Twijfel niet en bel de Harteraadlijn. Ervaringsdeskundigen zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Help Harteraad helpen

Veel mensen steunen het werk van Harteraad, onder andere met donaties. Daar zijn wij enorm blij mee, want met deze donaties kunnen wij bijvoorbeeld de nieuwe vrijwilligers van de Harteraadlijn voorzien van telefoons. Dat is nu hard nodig, want in deze onzekere tijd hebben mensen een luisterend oor nodig. Elke donatie is welkom. Help je Harteraad helpen?

088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren