Harteraad
Nieuwsbrief update corona, 20 april 2020

Reguliere zorg komt gefaseerd weer op gang

De Nederlandse ziekenhuizen maken op maandag 20 april 2020 een begin met de gefaseerde opstart van reguliere zorg. Niet alle patiënten kunnen weer tegelijk voor reguliere zorg in het ziekenhuis terecht, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Daarom wordt de zorg gefaseerd opgestart. Wat betekent dit voor jou?

De beste apps volgens mensen met hartfalen

Digitale zorg zoals apps of websites kunnen het leven met hartfalen makkelijker maken. Zo zijn er apps die je herinneren je medicijnen op tijd in te nemen. En apps die jou helpen fit te blijven. Wat zijn de beste apps volgens patiënten voor mensen met hartfalen?

In gesprek met Saskia Middeldorp over trombose

Is er meer kans op trombose of longembolie bij mensen die geïnfecteerd zijn met het coronavirus en op de IC liggen? Harteraad ging online het gesprek aan met twee beheerders van de community Trombose en met Saskia Middeldorp, vasculair internist. Bekijk hier de video waarin de vragen over trombose worden behandeld.

Dossier corona: actuele informatie verzameld

In het ‘Dossier corona’ vind je de meest actuele informatie over corona, voor mensen die te maken hebben met het leven met hart- en vaataandoeningen.

088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

   
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren