Harteraad
Harteraad nieuws

Hoe bereid ik mij het beste voor op het gesprek met mijn zorgverlener?

Als je samen met je zorgverlener (zoals je dokter of verpleegkundige) wilt beslissen over je behandeling en zorg, is het fijn als je al voor dat gesprek de informatie hebt over de verschillende mogelijkheden. Deze informatie vind je in de keuzehulpen, -kaarten en zorgpaden op onze Harteraad website.

In een duidelijk overzicht zetten we de verschillende behandelingen van je aandoening naast elkaar, zodat je samen met je zorgverlener kunt kiezen voor de behandeling die het het beste bij jouw situatie past.

Bekijk de Harteraad keuzekaarten, -hulpen en zorgpaden
Voor in je agenda: webinar ‘Intimiteit en seksualiteit na een hartaandoening’

Het krijgen van een hartaandoening is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner. En we praten er misschien niet zo makkelijk over: maar intimiteit en seksualiteit wordt voor veel mensen ook anders. Kan mijn lichaam dit nog wel? Zie ik er nog wel mooi uit met mijn littekens? Is het normaal dat ik geen zin meer heb? Op donderdag 9 maart organiseren we daarom het webinar ‘Intimiteit en seksualiteit na een hartaandoening’. 

Lees meer over dit webinar en meld je aan
Yvette: ‘Ik kijk vooral naar dat wat nog wél kan’

Yvette Vermeer (37) uit Naaldwijk is getrouwd, moeder van twee kinderen en werkt parttime als schadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij. In 2016 krijgt zij opeens te maken met ernstige hartkrampen. Die gaan gepaard met grote vermoeidheid en hebben haar leven behoorlijk veranderd.

Lees het ervaringsverhaal van Yvette
Harteraad community: een veilige plek om je verhaal te delen

Wil jij in contact komen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt? Zodat je je verhaal kan delen, vragen kan stellen en ervaringen uit kan wisselen? Harteraad heeft voor verschillende aandoeningen een aparte community. Hier kun je in contact komen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Zo sta je er niet alleen voor. 

Hier vind je welke aandoeningen een aparte Harteraad community hebben
088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren