Harteraad
Harteraad nieuws

Harteraad maakt zich ernstige zorgen over lange wachttijden belangrijke behandelingen

Mensen met een hart- of vaataandoening moeten op dit moment te lang wachten op belangrijke behandelingen in het ziekenhuis. Dit leidt tot klachten die toenemen, conditie die afneemt en grote zorgen onder patiƫnten en hun naasten: gaat het verloop van mijn behandeling wel goed? Worden er belangrijke zaken gemist? Wanneer word ik geholpen? Dit alles heeft enorme gevolgen voor de kwaliteit van leven van en het herstel van een grote groep mensen met een hart- of vaataandoening. Harteraad maakt zich ernstig zorgen over de meldingen die zij hierover ontvangt van haar achterban.

Lees verder: langere wachttijden dan maximaal aanvaardbaar is
Moet jij ook langer wachten? Je kan dit nog steeds melden bij Harteraad!

Moet jij ook langer wachten op je operatie? Maak jij je zorgen of je wel op tijd behandeld wordt? Je kunt dit nog steeds melden bij Harteraad. We gebruiken jouw ervaringen om de belangen van mensen met een hart- of vaataandoening te behartigen en onder de aandacht te brengen bij de relevante partijen.

Lange wachttijd voor je operatie of behandeling? Meld het bij Harteraad!
Mijn doel is leuke dingen doen

Sinds ruim een jaar heeft Ton (53) last van hevige pijn op de borst. Hij kan niet meer werken en is na de kleinste inspanning helemaal uitgeput. De artsen kunnen niks vinden, maar Ton laat het er niet bij zitten: hij wil zijn leven terug.

Lees het ervaringsverhaal van Ton
Vind jij ook dat sommige dingen veel beter kunnen in de zorg?

Steeds meer professionals willen graag weten wat mensen met hart- en vaataandoeningen belangrijk vinden, zodat zij nog beter kunnen aansluiten bij de behoefte. Jouw mening is dus ontzettend waardevol! Wil jij ook de zorg beter maken? Word dan lid van ons Harteraad panel. Een paar keer per jaar krijg je een digitale vragenlijst die je in een paar minuten invult. 

Meld je aan als Harteraad Panellid
088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren