Harteraad
Harteraad Nieuws - November 2021

Update Corona dossier met laatste nieuws over boosters

Wat is eigenlijk het verschil tussen een boostervaccinatie en een derde vaccinatie? En, kom jij in aanmerking voor een extra coronaprik? Bekijk de actuele meest gestelde vragen rondom het coronavirus en hart- en vaataandoeningen.

Lees verder
WEBINAR: man-vrouw verschillen bij een acute hartstilstand

Wat zijn de verschillen tussen mannen en vrouwen bij een plotselinge hartstilstand? We hebben het samen met het Amsterdam UMC onderzocht en bespreken de resultaten. Het gratis webinar is online, dus je kunt gewoon deelnemen via je mobiel, tablet of computer.

Meld je nu aan
Vergoeding Harteraad lidmaatschap

In samenwerking met VGZ mag Harteraad ook in 2022 weer een zorgverzekering met collectiviteitskorting aanbieden. Hierin wordt ook het lidmaatschap van Harteraad vergoed.

Bekijk ook de andere voordelen
Meten is weten: inzicht in je aandoening

Door zelf je waardes te meten, krijg je overzicht en inzicht in je aandoening. Harteraad heeft hulpmiddelen die je hierbij kan gebruiken, zoals formulieren om je gewicht, bloeddruk en medicatie bij te houden. Deze zijn er voor mensen met hartfalen, maar ook anderen kunnen ermee aan de slag.  

Kijk hier voor alle hulpmiddelen
ERVARINGSVERHAAL: Een leven van stilzitten past niet bij me

Jeroen van Hoorn (nu 48) was hard op weg professioneel wielrenner te worden, maar een hartaandoening gooide roet in het eten. Toch bleef Jeroen actief en rende dertien marathons. Hoe gaat hij om met de risico’s? Hoe lukt het hem om na een tegenslag toch positief te blijven?

Lees Jeroens verhaal
Bijna 2 jaar Corona in Nederland: hoe gaat het met je?

Waar liep jij als hart- of vaatpatiënt de afgelopen periode tegenaan? Was je angstiger? Had je meer moeite om gezond te leven? Of ben je juist gezonder gaan leven? Gingen afspraken met zorgverleners niet door? Of juist vaker digitaal? En wat vond je hiervan?
We willen jouw belangen nog beter kunnen behartigen en de hart- en vaatzorg verder verbeteren.
Vertel ons waar je tegenaan liep.

Help mee en start hier de vragenlijst
088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren