Harteraad
Hart in Actie, december 2020

Aan het eind van dit bewogen jaar willen we graag dit keer als eerste iedereen hele prettige feestdagen wensen en een heel mooi, gezond en sportief 2021. Het is een ongelooflijk moeilijk jaar geweest; een jaar van afstand houden, contacten beperken, voorzichtig zijn, je gezicht verstoppen achter een masker. Zelfs kon niet altijd op de gebruikelijke wijze sport- en beweegaanbod worden geleverd of werd je door de corona maatregelen gedwongen om je activiteiten (tijdelijk) te bevriezen, te stoppen of online voort te zetten.

Harteraad bewondert de veerkracht van de beweegpartners en beweegcoaches om, zodra er een gaatje was, er tegen aan te gaan en ondanks onzekerheden de activiteiten op te pakken. Op een aangepaste manier. Zelfs van achter schermpjes. Niet gemakkelijk en soms best frustrerend. Ondanks de tegenslagen vragen wij jullie de moed niet te laten zakken en positief naar de toekomst te kijken.

Dank voor jullie inzet en gedrevenheid, namens iedereen bij Harteraad.

maatregelen rond covid19

Maandagavond 14 december jl. keken bijna 8,4 mensen naar de toespraak van Rutte. De komende tijd worden nagenoeg alle maatregelen aangescherpt (met een uitzondering voor Kerst). Of je nou voorstander of tegenstander bent van deze aangescherpte maatregelen, tot en met sowieso 19 januari 2021 hebben we er helaas mee te maken. Ook het aanbod van de beweegpartners is weer grotendeels stil komen te vallen. Hopelijk dat de aangescherpte maatregelen de gewenste resultaten gaan opleveren van minder besmettingen, minder ziekenhuisopnames, minder IC-opnames en minder overleden Covid-patiënten. De andere hoop is natuurlijk dat er in 2021 snel gestart wordt met het vaccineren, zodat er een vergaande versoepeling van de maatregelen komt. We kijken er allemaal naar uit dat het veilig en verantwoord beweegaanbod uiteindelijk weer normaal opgestart en uitgevoerd kan worden.

Vorige week is het derde Harteraad Magazine van 2020 uitgekomen. Het is wederom een bewaarexemplaar, met als thema mediciijnen. Hierbij ontvang je nu ook nog een downloadlink van het magazine, dat je kan delen met de leden van jouw organisatie.

Wij wensen iedereen veel leesplezier!

(BIJ)SCHOLINGEN 2021

Ondanks alle onduidelijkheden rond (de maatregelen ten aanzien van) Covid19, zullen we in 2021 onze (bij)scholingen weer opstarten. Indien dit online moet gebeuren, wat natuurlijk niet onze voorkeur heeft, zullen wij onze (bij)scholingen hierop aanpassen.

BEREIKBAARHEID ROND DE FEESTDAGEN

Het bureau is officieel gesloten van vrijdag 25 december 2020 t/m vrijdag 1 januari 2021. Echter, de bezetting van de bureau de komende twee weken is minimaal. Vanaf maandag 4 januari 2021 zal de mailbox beweegpartner@harteraad.nl weer worden gelezen. Mochten er dringende vragen zijn, dan kan je contact opnemen via info@harteraad.nl of 088-1111600.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de inhoud van de nieuwsbrief, mail ons dan.

088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren