Harteraad
Nieuwsbrief update corona, 28 april 2020

OPROEP: De zorg komt op gang, wat vind jij ervan?

Voorzichtig wordt er in Nederland gekeken naar versoepeling van de coronamaatregelen. Ook worden acties ondernomen om de geplande ziekenhuiszorg weer op te starten. Om een beter beeld te krijgen wat mensen met hart- en vaataandoeningen en hun naasten hiervan merken, doet Harteraad opnieuw een online peiling. De resultaten gebruikt Harteraad om landelijke partijen, zoals de overheid, te informeren over jouw ervaringen. Het invullen kost 5-10 minuten. Doe je mee?

WEBINAR: Gevolgen corona voor mensen met hartaandoeningen

Ben je hartpatiënt en wil je meer weten over de gevolgen van het coronavirus voor jouw zorg en je dagelijks leven? Kijk dan op donderdag 30 april om 17.00 uur naar de webinar ‘Hartziekten en corona’. Cardiologen Janneke Wittekoek en Remo Kuipers en Harteraad directeur Anke Vervoord geven antwoord op de meest gestelde vragen.

"Mensen zijn heel dankbaar"

Maureen werkt als vrijwilliger bij de Harteraadlijn. Mensen met vragen helpt ze op weg en biedt ze een luisterend oor. "Hoe mooi is het om mijn eigen ervaringen op een positieve manier in te zetten voor anderen en mensen bij te kunnen staan?" Lees hier haar verhaal

Dossier corona: actuele informatie verzameld

In het ‘Dossier corona’ vind je de meest actuele informatie over corona, voor mensen die te maken hebben met het leven met hart- en vaataandoeningen.

Verschijningsdatum nieuwsbrief

Afhankelijk van de actualiteit verschijnt de volgende extra editie van de nieuwsbrief op 11 mei 2020.

088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

   
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren