Harteraad
Successen van 2021

Help mee en steun Harteraad ook in 2022!

Aan het begin van 2022 kijken we kort terug op afgelopen jaar. Het was een bewogen jaar met corona en beperkingen in de zorg. Daardoor een jaar om extra op te komen voor de belangen van mensen met een hart- en vaataandoening. In deze mailing delen we een aantal hoogtepunten van wat we samen hebben bereikt. Dit is gelukt dankzij jouw inzet, steun en inbreng. We willen je daarom ook als lid, vrijwilliger, donateur, zorgverlener, beweegpartner, social media-volger en nieuwsbrieflezer bedanken en wensen je een mooi en gezond nieuwjaar!

Vaccinatiestrategie in Nederland

Begin 2021 maakten we ons grote zorgen. Waarom duurde het zo lang? En waarom werd er geen rekening gehouden met mensen die meer risico lopen? Door diverse lobby-acties van patiƫntenorganisaties, waaronder een brief aan demissionair minister Hugo de Jonge vanuit Harteraad, werd de vaccinatiestrategie aangepast. Harteraad was blij dat er gehoor werd gegeven om deze groep mensen eerder te vaccineren. Met jouw steun kunnen we dit jaar nog beter jouw belangen behartigen.

Webinar 'Antistolling en vaccineren'

We kregen veel vragen over het gebruik van antistollingsmedicatie en de coronavaccinatie. Daarom organiseerde Harteraad met succes een webinar in samenwerking met prof. dr. Saskia Middeldorp, expert op het gebied van antistollingsmedicatie, en trombose-expert prof. dr. Hugo ten Cate. Veel vragen en onduidelijkheden werden beantwoord, was de reactie van mensen die het webinar gevolgd hebben. Met jouw steun kunnen we dit jaar nog meer relevante webinars organiseren.

Tool 'Meten is weten'

Mede door de verschuiving van fysieke afspraken naar digitale of telefonische afspraken hebben we de tool 'Meten is weten' ontwikkeld. Met deze handige formulieren kun je goed inzicht krijgen in veranderingen in je gewicht, bloeddruk, hartslag en vochtinname. Met jouw steun kunnen we deze handige tool bij nog veel meer mensen onder de aandacht brengen.

Steun ook Harteraad in 2022!

Samen kunnen we nog meer mensen met een hart- en vaataandoening en hun naasten praktische, sociale en emotionele steun geven. En opkomen voor de belangen bij de overheid, wetenschappelijk onderzoek, verzekeraars en zorgprofessionals. Elke bijdrage helpt, alvast bedankt!
We kijken er naar uit om er samen met jou weer een mooi nieuw en impactvol jaar van te maken.

Help ook mee en steun Harteraad in 2022!
088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren