Harteraad
HARTERAAD NIEUWS - 27 JAN

Update Corona-dossier met het laatste nieuws

Wordt uitgestelde zorg weer hervat door de ziekenhuizen? En moet ik wachten op een telefoontje van het ziekenhuis of kan ik zelf ook iets doen?
Als ik de boosterprik haal, moet ik dan mijn antistollingsmedicatie aanpassen? En wat is het verschil tussen de boostervaccinatie en de derde vaccinatie?

We krijgen veel vragen binnen over het coronavirus en hebben daarom het corona-dossier aangevuld met onderwerpen die nu bij jullie spelen.

Lees de meest gestelde vragen over hart- en vaataandoeningen en het coronavirus
Laatste informatie over antistolling

Veel mensen met een hart- en vaataandoening gebruiken antistollingsmedicijnen. Waar moet je op letten als je een bloedverdunner (zoals DOAC) gebruikt? Wat moet je doen als je deze vergeten bent in te nemen? Wat zijn de voor- en nadelen van jouw bloedverdunner?

Lees nu: laatste informatie antistolling
Deel jouw ervaring en verbeter de zorg!

Vind jij ook dat sommige dingen veel beter kunnen in de zorg? Steeds meer professionals willen graag weten wat mensen met hart- en vaataandoeningen belangrijk vinden, zodat zij nog beter kunnen aansluiten bij de behoefte. Jouw mening is dus ontzettend waardevol! Wil jij ook de zorg beter maken? Word dan lid van ons Harteraad panel. Een paar keer per jaar krijg je een digitale vragenlijst die je in een paar minuten invult. 

Word ook een Harteraad panellid
Grip op je gezondheid

Oud-topsporter Henk heeft al 20 jaar last van boezemfibrilleren. Een aandoening die hem steeds meer parten speelt. “Maar je kan er prima honderd mee worden”. Als je het beste uit je leven wilt halen, is het belangrijk dat je zelf regie kan voeren op je gezondheid. In ons nieuwste Harteraad magazine vertellen we alles over grip op je gezondheid. 

Download het gratis magazine ‘Grip op je gezondheid’
Facebookgroep Pijn op de borst / hartinfarct

Heb jij pijn op de borst als gevolg van een hartprobleem (angina pectoris)? Of heb je een hartinfarct doorgemaakt? En wil je er over praten met anderen? Meld je dan aan voor onze besloten Facebookgroep Pijn op de borst / hartinfarct met inmiddels bijna 300 leden die hetzelfde hebben meegemaakt. Hier kun je ervaringen uitwisselen, tips aan elkaar geven en vragen stellen.

Meld je nu aan
088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren