Bespreek twijfels over coronavaccin met je arts
Harteraad
Harteraad Nieuws 29-01-2021

Bespreek twijfels over coronavaccin met je arts

Uit onderzoek van Harteraad blijkt dat een deel van de mensen met een hart- en vaataandoening twijfelt over het coronavaccin. Zij geven aan dat zij nog onvoldoende duidelijkheid hebben over de risico’s en bijwerkingen van het vaccin op hart- en vaataandoeningen. Ook zijn er vragen over de wisselwerking tussen het vaccin en hun medicatie, zoals bloedverdunners. Lees meer over dit onderzoek.

Heb jij ook vragen? Bekijk hier de video met de meest gestelde vragen over de coronavaccinatie en hart- en vaataandoeningen.

Vrijwilligers gezocht: Zet jouw ervaring in om de hart- en vaatzorg te verbeteren

In een kwaliteitsstandaard staan aanbevelingen voor zorgverleners over hoe zij goede zorg kunnen verlenen. Door jouw inbreng sluit de kwaliteitsstandaard aan op de zorgvraag van mensen met hart- en vaataandoeningen. Doe je mee?

Deel jouw ervaringen over de zorg

Onlangs deden wij een uitvraag bij onze achterban over de coronavaccinatie. Vind jij het ook belangrijk om je stem te laten horen? Meld je aan voor het Harteraad panel en vul een aantal keer per jaar een online vragenlijst in. Het invullen duurt slechts enkele minuten.

088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren