Harteraad
Harteraad nieuws

Tips voor het dagelijks gebruik van medicijnen

Waar is mijn medicijn voor? Wat zijn de bijwerkingen? En wat moet ik doen als ik bijwerkingen heb? Bijna iedereen met een hart- of vaataandoening gebruikt medicijnen. Veel mensen hebben vragen hierover of vinden het moeilijk om dagelijks medicijnen te slikken. In dit overzicht staan antwoorden op veelgestelde vragen over het dagelijks gebruik en het slikken van medicijnen.

Lees onze tips
Harteraad verwelkomt nieuw bestuurslid Lian van Amerongen

Op woensdag 15 juni 2022 heeft Harteraad een nieuw bestuurslid verwelkomd: Lian van Amerongen. Tijdens de ledenvergadering is unaniem gestemd voor haar toetreding tot het bestuur. Van Amerongen zal de portefeuille ‘kwaliteit van zorg’ beheren. Belangrijke thema’s daar in opgenomen komen voort uit de Harteraad Monitor 2022.

Lees het nieuwsbericht: nieuw bestuurslid Harteraad
Wil jij de zorg beter maken?

Heb jij de aandoening hartfalen of boezemfibrilleren? En wil jij een steentje bijdragen aan het eerder opsporen van de aandoening? Woon je daarnaast in de regio Deventer, Den Bosch of Maastricht? Dan zoeken we jou! Zorgorganisaties binnen deze regio’s komen namelijk samen om de zorg beter te maken en willen de kritische mening van een Harteraad patiëntvertegenwoordiger voor een langere tijd. Je wordt hiervoor ook opgeleid. 

Bekijk de vacature en solliciteer
Ik ga mijn dromen achterna …

Kimberley Wenas (29 jaar) is geboren met de aangeboren hartafwijking ‘Tetralogie van Fallot’. De aandoening werd vlak na haar geboorte ontdekt. Ze is levenslang hartpatiënt, maar dat weerhoudt haar er niet van om haar dromen achterna te gaan.

Lees het ervaringsverhaal van Kimberley
088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

       
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren