Harteraad
Harteraad nieuwsbrief januari 2020

Geef je mening over medicijnentekort

Geneesmiddelen zijn steeds vaker niet leverbaar. In 2019 verdubbelde zelfs het tekort aan medicijnen. Heb jij bijwerkingen of ander ongemak door wisseling en tekort van medicijnen? Laat het ons weten!

Harteraad Roadshow in Assen

Kom je ook naar de Harteraad Roadshow in het Wilhelmina Ziekenhuis op 2 maart? We willen graag met jou en je naasten, experts en vrijwilligers in gesprek over ondersteuning van mensen met een hart- of vaataandoening om de kwaliteit van leven verder te verbeteren. Lees verder en meld je aan>>

Bewegen volhouden

Heb je je voorgenomen dit jaar meer te bewegen en vind je het lastig om vol te houden? Harteraad kan je helpen. Bijvoorbeeld door je te koppelen aan een een beweegmaatje. Lees de tips!

Harteraad op congres Washington

Drie vrijwilligers van Harteraad bezochten een groot congres over hart- en vaatziekten in Washington DC. Deze ervaringsdeskundigen gaven hun mening over het belang van leefstijl als aanvulling op de behandeling en over nieuwe medicatie op het gebied van hartfalen. Lees hier verder>>

‘Samen beslissen’ nu in de wet

Vanaf januari 2020 is je arts of andere zorgverlener verplicht met jou te overleggen over de keuze voor een behandeling. Zo komt er meer nadruk op samen beslissen, waarbij je samen met je zorgverlener de behandeling kiest die het beste bij jou past. Wat betekent dat voor jou?

Deel jouw ervaring met zorgverleners

Leven met een aandoening brengt soms hindernissen met zich mee. Steeds meer zorgprofessionals en beleidsmakers willen graag weten hoe mensen met hart- en vaataandoeningen hun leven leiden, wat jij en je naasten belangrijk vinden en wat verbeterd kan worden. Wil jij jouw ervaringen delen? Geef je dan op voor het Harteraad panel.

Harteraad zoekt vrijwilligers met een hart voor luisteren

Ben je bekend met hart- en vaatziekten? Wil je graag anderen helpen als ervaringsdeskundige? Word dan vrijwilliger bij de Harteraadlijn. Je kunt vanuit huis werken of bij ons op kantoor. Meer informatie en aanmelden>>

Wist je dat veel zorgverzekeraars jouw lidmaatschap vergoeden? Steun ook Harteraad en word lid.

Harteraad komt op voor jouw belangen. Wil jij Harteraad daarbij helpen? Word dan lid. Met meer leden kunnen wij nog beter onze stem laten horen in de samenleving, bij zorgverzekeraars, zorgverleners, overheid en politiek. Wist je dat veel zorgverzekeraars jouw lidmaatschap vergoeden?

088 - 1111 600
info@harteraad.nl | www.harteraad.nl
Prinses Catharina-Amaliastraat 10 | 2496 XD Den Haag

   
Online bekijken | Nieuwsbriefvoorkeuren beheren